Informiši se, pa igraj!

August 2, 2021

Kladionica je igra brojki i to skrivenih brojki, ali kao i svaki mnogocifreni kod i ovaj možeš da „provališ“ ukoliko imaš prave informacije. Faktor sreće uvek igra veliku ulogu kada je klađenje u pitanju, ali se procenat njegove učestalosti drastično smanjuje ako uzmeš u ozbir sledeće faktore prilikom sastavljanja tiketa…

Forma klubova

Forma klubova nije presudna prilikom klađenja, ali često zna da ume bitan faktor pri odabiru dobitnih parova. Ukoliko je ekipa vezala nekoliko mečeva bez pobede, nema sumnje da su moral i samopouzdanje kod igrača u padu. Pritisak na trenera iz utakmice u utakmicu postaje sve veći, što stvara dodatnu nervozu kod igrača. Sa druge strane, ukoliko ekipa pobeđuje iz kola u kolo, sigurno će sve učiniti da nastavi pobednički niz kako bi nivo samopouzdanja ostao na zavidnom nivou.

Povrede i suspenzije

Pored gorepomenute sreće, sastavi timova su, po našem mišljenju, najbitniji faktor kada je u pitanju klađenje na ekipne sportove. Kada su u pitanju veći, skupoceni timovi, povrede i suspenzije ne igraju tako važno ulogu kao što je to slučaj kod „malih“ klubova. Ukoliko tim iz donjeg dela tabele nastupa bez prvih zvezda tima, šansa da trijumfuje u meču se znatno smanjuje. Kada su u pitanju giganti poput Mančester Sitija, dobro je poznato da oni u svojim redovima imaju po dvadesetak fudbalera top klase, pa, npr, ako je Rijad Marez van stroja, Bernardo Silva će ga, svakako, dostojno zameniti. Ukoliko nemaš vremena sam da tražiš informacije o kadrovskim problemima timova ili ne možeš da pronađeš prave izvore, naš profesionalni portal za klađenje je tu za tebe.

Važnost meča

Dobro je poznato da timovi ne doživljavaju sve mečeve na isti način. Kako u Engleskoj klubovi nastupaju u tri nacionalna takmičenja: Premijer ligu, FA kup i Liga kup, većina trenera rotira igrače u utakmicama Liga kupa kako bi ostali sveži za bitne duele. Takođe, u završnici sezone ekipe koje se bore za titulu, plasman u evropska takmičenja i opstanak, daju sve od sebe da ostvare što bolji rezultat u odlučujućim utakmicama. Međutim, treba obratiti pažnju i na sastav protivničkog tima jer mnoge ekipe žele da završe sezonu neukaljanog obraza, pa ne odmaraju igrače u „nebitnim“ utakmicama.

Međusobni susreti

Međusobni dueli ili H2H (head-to-head) je još jedan u nizu bitnih faktora kada je u pitanju klađenje. Jednostavno timu A ne leže tim B i to će se teško promeniti bez obzira na to koji igrači istrče na teren. Iako je Barselona jedan od najboljih timova na svetu, svaki put muku muči kada gostuje Real Sosijedadu na San Sebastijanu, dok je Borusija Dortmund, npr. izašla kao pobednik u prethodnih trinaest okršaja sa Borusijom iz Menhengladbaha. Takođe, u susretima pojedinih timova pada dosta golova, što, takođe, treba uzeti u obzir prilikom klađenja.

U svakom slučaju, ukoliko nemaš vremena da sam analiziraš utakmice na koje želiš da se kladiš ili nemaš pristup pravim izvorima, profesionalni portal analizautakmica.rs će ti pomoći da imaš jasniju sliku o paru sa tvog tiketa.

About Author

Ekspertski tim

Odgovorite

Your email address will not be published. Required fields are marked *