Često Postavljena Pitanja

Registracija na portal Analizautakmica.rs je veoma jednostavna. Nakon što odeš na OVAJ LINK i popuniš lične podatke, postaćeš deo naše zajednice. Kao registrovani član dobićeš priliku da komentarišeš najave, lajkuješ i deliš objave, ali imaj na umu da će svaki uvredljivi komentar biti obrisan. I registrovani i neregistrovani članovi moći će da vide besplatne najave i kladioničarske tipove. Za pristup kompletno sadržaju sajta Analizautakmica.rs, neophodno je da se pretplatiš.

Ukoliko si se registrovao na portal, a još uvek nisi dobio mejl za aktivaciju naloga, proveri neželjenu poštu (spam) jer se često dešava da mejlovi ovog tipa zalutaju u taj folder. Takođe, još jednom proveri da li si uneo ispravnu mejl adresu. U svakom trenutku možeš kontaktirati sa nama preko OBRASCA ZA KONTAKT (link do kontakt forme).

Ne. Kako je klađenje u Srbiji zabranjeno za mlađe od 18 godina, u skladu sa zakonom naše republike, ne želimo da dajemo informacije o klađenju i kladioničarske tipove maloletnim licima.

Pretplatom na kladioničarski sajt Analizautakmica.rs ćeš dobiti pristup svim najavama i tipovima. Na naš sadržaj se možeš pretplatiti popunjavanjem uplatnice u najbližoj pošti ili banci. Pretplata može biti dnevna, mesečna ili godišnja, a više o njoj možeš saznati na OVOM LINKU.

Kladionicu treba shvatiti kao sporedni izvor prihoda. Naš zadatak je da ti pronađemo sve potrebne informacije kada je utakmica na koju želiš da se kladiš u pitanju, a na tebi je da odlučiš koliko ćeš novca da uložiš. Velika većina studija o klađenju je pokazala da kladioničari koji imaju prave informacije mnogo bolje prolaze od igrača koji se klade nasumično. Svakako, uvek imaj na umu da nije pametno da ulažeš više nego što možeš da priuštiš.

Broj dnevnih kladioničarskih najava i prognoza varira u zavinosti od kladioničarske ponude. Svakako, pretplaćeni korisnici će imati priliku da pročitaju dvadesetak najava nedeljno, što je više nego dovoljno da bi se sastavio kvalitetan, dobitni tiket, kako na dnevnom, tako i na nedeljnom nivou. Kada je u pitanju Tip dana, svakog dana ćeš imati priliku da pogledaš naš najbolji predlog za klađenje.

Naravno. Naša želja je da delimo naše znanje o sportu i klađenju sa igračima iz čitavog regiona i dijaspore. Ukoliko živiš u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji, Crnoj Gori, ili bilo kojoj drugoj zemlji u dijaspori, moći ćeš da se pretplatiš popunjavanjem uplatnice na sledeći bankovni račun: