Informiši se, pa igraj!

August 2, 2021

Iako mnogi igrači misle da je sreća najvažniji faktor kada je u pitanju klađenje, ovom hobiju morate pristupiti taktički ukoliko želite da profitirate. Postoje razne strategije za klađenje, a mi smo se odlučili da neka naša iskustva podelimo sa vama…

Ulaži onoliko koliko možeš da priuštiš

Na klađenje bi pre svega trebalo da gledaš kao na hobi, hobi od koga možeš i da imaš dodatnu zaradu. Na početku svakog meseca izdvoji novac koji si planirao za klađenje, bilo to 1,000, 2,000, 5,000, 10,000 ili 20,000 i nemoj da ulažeš više od sume koju si izdvojio. Ako se desi da „pukneš“ sve pare koje si izdojio za taj mesec, čekaš početak sledećeg i onda „jovo nanovo“. Ulog bi, takođe, trebalo da bude konstantan…

Kako odrediti ulog?

Bez obzira na to da li se kladiš na singlove ili sastavljaš kladioničarske tikete sa više tipova, bitno je da uvek imaš isti ulog na iste kvote.

  • Ako praviš kvotu 3, ne bi bilo loše da ti ulog stalno bude 1,000 dinara, dok bi na kvotu četiri mogao da bude 500, itd.
  • Sa druge strane, ako igrač singlove oko kvote 2, tvoj ulog bi mogao da bude oko 2,000 dinara.

Kako izabrati dobitnu kombinaciju?

Dobitna kombinacija ne postoji, ali ove informacije ti mogu pomoći pre nego što se odlučiš da sastaviš tiket. Najvažniji faktori kada je u pitanju klađenje na fudbal su: forma timova, izostanci igrača (povrede i suspenzije), međusobni susreti, motivacija i atmosfera u svlačionici. Ukoliko vidiš da „kvota pada“ na neku od ekipa, jedan od gorepomenutih faktora je sigurno uticao na takav razvoj situacije. Ako želiš da saznaš zbog čega tim A naglo postaje favorit u odnosu na tim B, pretplati se na naš portal i imaćeš sve bitne informacije o mečevima na dlanu.

Da li od kladionice može da se živi?

Verovatno znaš da je većina kladioničara na gubitku, ali ti igrači uglavnom igraju „napamet“ i bez rezona. Gorepomenuti saveti će ti sigurno pomoći da svoju strast prema klađenju držiš pod kontrolom, ali i da napraviš neki novac sa strane. Ukoliko raspolažeš istom sumom novca za klađenje svakog meseca i drži se istih uloga, velika je verovatnoća da će ti naše analize i najave utakmica pomoći da pobediš kladionice. Još jednom te podsećamo da nikada ne ulažeš više nego što možeš da podneseš.

About Author

Ekspertski tim

Odgovorite

Your email address will not be published. Required fields are marked *