Informiši se, pa igraj!

July 6, 2022

Amerima dolazi u goste reprezentacija koja u ovoj fazi favlifikacija ne zna za pobedu…

Prognoza utakmice SAD – Honduras

  • Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru
  • Stadion „Alijanc Fild“, Minesota
  • Četvrtak, 03. Februar 2022.
  • Početak meča: 02:30

Vesti o Sjedinjenim Američkim Državama i forma

Ameriknaci su u ovom kvalifikacionom prozoru dobili El Salvador kod kuće (1:0) i izgubili od Kanade u gostima (0:2). Imali su sreću da Meksiko nije uspeo da savlada Kostariku istoga dana kada su poraženi u Kanadi, pa su ostali na drugom mestu na tabeli CONCACAF zone. SAD baš dugo nisu izgubile takmičarsku utakmicu na svom tlu. Prethodne četiri kvalifikacione utakmica kao domaćini su rešili u svoju korist, a tokom ovih kvalifikacija samo nisu uspeli da trijumfuju protiv Kanade na svom bunjištu.

Mladi napadač Augzburga Rikardo Pepi je najbolji strelac „jenkija“ u dosadašnjem toku kvalifikacija sa tri gola. Međutim, protiv Kanade je dobio priliku da odigra samo poslednjih dvadesetak minuta, a protiv El Slvadora je ceo meč presedeo na klupi za rezerve. U Hondurasu je proletos režirao preokret i bio čovek odluke.

 

Vesti o Hondurasu i forma

Honduras ima samo tri boda i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli. Postigao je najmanje, a primio najviše golova u CONCACAF zoni. Poražen je na poslednjih šest kvalifikacionih utakmica. Meč sa Amerima za Hondurašane dolazi nakon dva uzastopna poraza kod kuće – od Kanade i El Salvadora. Oba meča izgubio je rezultatom 0:2.

Na preostale četiri utakmice Honduras će pokušati da izvuče još neki bod, ali u Sjedinnjenim Američkim Državama nema baš velike izglede.

SAD – Honduras međusobni susreti i predlog za klađenje

Prvi okršaj između ove dve reprezentacije u ovom kvalifikacionom ciklusu imale su u septembru u Hondurasu. Rezultat je bio 1:4, iako je na poluvremenu bilo 1:0. Gorepomenuti Pepi je bio centralna figura tog meča, asistirao je kod izjednačujućeg gola, dao gol za preokret, pa onda asistirao i kod trećeg gola Amerikanaca. Veliki udeo u toj pobedi dali su Robinson i Arnason, koji su ušči u igru sa klupe početkom drugog poluvremena, a obojica su bili strelci nakon Pepijevih asistencija. Poslednji put kada su gostovali Amerima, pre pet godiana u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji (2018), Hondurašani su ispraćeni sa šest komada u mreži. Kada se sve uzme u obzir, nije ni čudo što je domaćin izraziti favorit.

Tip: 1&0-4 (pobeda SAD i zbir golova na meču neće biti veći od četiri)

Kvota: 1.44

Pročitaj i ostale prognoze utakmica i tipove za klađenje.

About Author

Ekspertski tim

Odgovorite

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Analiza utakmica | Prognoze | Tipovi | Kladionica