Analiza Utakmica

Analizeutakmica.rs je profesionalan portal koji se bavi analizom i prognoziranjem fudbalskih utakmica. Kako smo u svetu sportskog novinarstva i klađenja preko deset godina, na našem kladioničarskom sajtu ćeš u svakom trenutku moći da pronađeš validne informacije za utakmice koje te zanimaju. Preko deset stručnjaka naporno radi iz dana u dan kako bi ti pomogli da odabereš dobitnu opkladu, ali želimo da se ti pitaš. Mi ti dajemo informacije o izostancima igrača i ostale neophodne podatke o utakmici, a ti odlučuješ na koga ćeš da se kladiš. Analize utakmica su naša specijalnost, ali to nije jedina opcija koju ti nudimo.

Najave

Proverene i precizne informacije su neophodne kada je u pitanju sastavljanje dobitnog tiketa. Sreća, naravno uvek igra veliku ulogu kada je klađenje u pitanju, ali istraživanja kažu da su na duže staže uspešniji kladioničari koji imaju prave informacije o utakmici na koju žele da se klade. U našim najavama možeš pronaći aktuelnu formu timova, atmosferu u svlačionici, povrede, suspenzije i sve ostalo što je neophodno da znaš pre nego što sastaviš tiket. Trenutno su sve analize utakmica na našem portalu dostupne svim čitaocima.

Kladionice

U sekciji kladionice možeš saznati više o domaćim kladionicima i kladionicama koje imaju licencu za rad u Srbiji. Trudićemo se da budemo iskreni kada opisujemo kladionice i daćemo sve od sebe da ti ukažemo na njihove vrline i mane. Popularne domaće kladionice svakodnevno imaju atraktivne bonuse, a naš cilj je da budeš u toku sa svim promocijama koje su u ponudi. Naravno, potrudićemo se i da ti ponudimo najbolju kvotu za klađenje jer je to upravo jedan od načina da izađeš kao pobednik u borbi sa kladioničarskim kućama.

Tip Dana

Za raziliku od najava i tiketa, Tip Dana ti nudimo potpuno besplatno. Svako dana ćemo dati sve od sebe da, na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u klađenju, izaberemo dobitan kladioničarski tip. Naš besplatni Tip Dana ćeš moći da iskoristiš kao singl ili u tiketu, ali, za razliku od najava i listića, ova sekcija ne sadrži detaljnu analizu.

Tiketi

Šta je kladioničar bez tiketa? U sekciji Tiketi moći ćeš da ispratiš naše dnevne i aktuelne listiće. Poput najava, svaki par na našem tiketu će sadržati kraću analizu. Naravno, ukoliko neki par sa našeg kladioničarskog listića nije po tvom ukusu, na tebi je da izabereš da li ćeš se odlučiti za njega ili ne. Svaki tiket će se sastojati iz nekoliko kladioničarskih tipova. Trenutno su tiketi na našem portalu dostpuni svim čitaocima.

Blog

Kako smo u sportskom novinarstvu i svetu klađenja više od deset godina, daćemo sve od sebe da sadržaj na našem portalu učinimo zanimljivim za naše korisnike. Svaki blog će sadržati aktuelne informacije iz sveta sporta i imaće za cilj da ti pomogne kada je u pitanju dugoročno klađenje. Npr. kako će odlazak bitnih igrača uticati na klub u predstojećem delu sezone ili koliko će dolazak novog trenera podići ekipu.