Uslovi korišćenja:

S obzirom na to da ćemo ti iz dana u dan davati neophodne informacije koje će ti pomoći pri odabiru dobitnih opklada, da li zaista možeš sebi da dozvoliš da se ne pretplatiš? (Trenutno su sve najave na našem portalu dostupne čitaocima).

Investiraj u u svoje klađenje

Pored toga što ćeš imati priliku da čitaš kvalitetne tekstove o utakmicama koje te zanimaju, naše profesionalne najave i prognoze će ti svakako pomoći da sastaviš dobitni tiket. Cena mesečne pretplate je samo 3.599 rsd što znači da ćeš uloženu sumu veoma brzo povratiti ako na osnovu naših informacija sastaviš dobitnu kombinaciju. Ukoliko, pak, želiš kratkoročnu i brzu informaciju, onda je najbolje da se odlučiš za dnevnu pretplatu. Vremenom ćeš se uveriti u kvalitet naših analiza i ne sumnjamo da će godišnja pretplata na www.analizautakmica.rs biti tvoj jedini izbor. (Trenutno su sve najave na našem portalu dostupne čitaocima).

Trajanje

Cena

Dnevna

359 rsd

Mesečna

3.599 rsd

Godišnja

23.999 rsd

Šta dobijam kada se pretplatim?

Kao što si već mogao da se uveriš, na našem sajtu postoje besplatne najave i prognoze, ali one, na žalost, čine samo 10% ukupnog sadržaja sajta. Nakon početka utakmice na koju želiš da se kladiš, tekst najave i prognoza će ti biti javno dostupni.

Kako da uplatim pretplatu?

Jednostavno je. Možeš se pretplatiti tako što ćeš popuniti uplatnicu u obližnjoj banci, pošti ili menjačnici i uplatiti kao u primeru ispod. Nakon izvršene uplate pošaljite e-mail na info@analizautakmica.rs sa slikom uplatnice kao dokaz.

Važno

Jednu pretplatu može da koristi samo jedno fizičko lice. Ukoliko dođe do deljenja istog korisničkog računa između više osoba, zadržavamo pravo da prekinemo pretplatu bez prava na povraćaj uloženog novca.

Napomena: Trenutno su sve najave na našem portalu dostupne čitaocima.