Informiši se, pa igraj!

August 2, 2021

Da li ste spremni za veliko finale Evropskog prvenstva na Vembliju? Nedelja od 21 čas – uzbuđenje nikad nije bilo veće – Italija ili Engleska? Pobednik može biti samo jedan!

Znamo da su pritisak i tenzija porasli i da euforija vlada u čitavoj Evropi, naročito u Engleskoj i Italiji, a nije ništa manja ni u Srbiji, iako nismo imali tim na EURO2020.

A da bi fudbalski spektakl, kakav nas čeka u nedelju, bio ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu!

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti, ali i najjači SPECIJALI na ovim prostorima!

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50. Ili možda Sterling – 2.50? Vi odlučujete!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mestu – poseti sajt meridianbet.rs.

SPECIJALNA PONUDA:

Kladionica Meridian je za finale spremila NAJVEĆE KVOTE na planeti. Za utakmicu Italija – Engleska čekaju vas fantastične kvote – kec je 2.90, iks 2.95 i dvojka 2.80.

Osim toga, nedelja je i poslednji dan velikog takmičenja u Meridianu, ali još uvek ništa nije gotovo – odigrajte najviše tiketa i OSVOJITE NAJNOVIJI AUDI!

Registrujte se odmah OVDE i uverite se zašto je kladionica Meridian najbolja na Balkanu.

About Author

Ekspertski tim

6 Komentara

  Šampion Evrope Italija a Kopa Amerika Argentina!

  Uz najjaci bonus i najjače pojudenuveknesto novo i zanimljivo i naravjictreba svibda pribateni osovjite najbolji dobitak

  Na Sterlinga sam.vec odigrao u meridianu.A na Italijane ima da nabudzim kvotu sa bet builderom

  Italija osvaja prvenstvo i bice gg.

  Mislim da je ovo X pa u produzecima dobija Italija.

  Voleo bih da gledamo penale opet,i da Italija osvoji,zasluzili su vise.

Odgovorite

Your email address will not be published. Required fields are marked *